Wikipartya! De gids die jou vertelt waar je naartoe moet dit weekend!

Mysteryland 2013 / De Fotomeisjes

Zoals je van ons gewend bent, hebben wij ook dit weekend de tofste feestjes voor jou geselecteerd!

Q-base

Bij aankomst hangt de sinistere vibe al in de lucht. Als childeren from the corn kom je het vliegveld in Weeze op.  De 12 uren die het festival telt worden gevuld met sets van: Evil Activities , TommyKnocker, Brennan Heart, Noisecontrollers en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is een stukje rijden, maar het zeker waard!

qbase

7 September, Airport Weeze, Duitsland

Lief festival

Het is weer tijd om tegen je liefje te zeggen dat je hem of haar lief vindt! Olivier Weiter, Ben Sims en Dauphin kan je komen aaien in de leeuwenkooi, op de gorilla rots of op het flamingo strand!

7 September, Recreatiegebied Strijkviertel, Utrecht

Magneet festival

magneet

Creatief en muzikaal klikt het helemaal weer dit weekend. Heerlijk dat het festival meerdere weekenden kent. Het een na laatste weekend  zullen ZZZ en Michel de Hey op het hoofdpodium staan. Verder niet vergeten te schreeuwen om een ijsje en zie je leven voorbij komen als een R&B-videoclip.

6 T/M  8 September, Oostpunt, Amsterdam

Industry of House Festival

10 uurtjes kort draaien alle neusjes van zalm. Sidney Samson, Benny Rodrigues en ouwe rot in het vak Jean gaan hun plaatjes draaien. Gelukkig is er na 10 uur dansen ook nog een after party waar je nog even kan doorhalen.

7 September, Dhoem Dhaam, Amsterdam

Valtifest

Met een polo aan en een hete aardappel in je keel ben je helemaal op je plek op het NDSM terrein. Valtifest kenmerkt zich door de bijzondere thema’s, dit jaar is het thema Kak! Dus lekker schijt aan alles hebben en losgaan op: Joost van Bellen, Hey Girl Hey en SHMLSS.

7 September, NDSM-terrein, Amsterdam

Club Riviera

Het Tivoli in Utrecht hosten de Club Riviera met smaakjes als: Mike Mago, Haarbaarbaar en Chef de Partie. Voordat de klok 12 slaat mag je voor niks naar binnen. Mocht je het toch niet redden, omdat je uit je panty gesprongen bent, kost het je 5 euro.

6 September, Tivoli, Utrecht

Next Monday’s hangover

Dit weekend sluit je af op de Minervahavenweg, de kater stel je uit maandag. Vindt je baas vast niet erg. Bust your moves op: Coma, Satori en Weval.

8 September, Minervahavenweg, Amsterdam

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.