flaming cactus (1)

Sin Salida over hun loco Mexican lifestyle

Aiaiaiaiai! Zet je sombrero op, laad je revolver, stop hem in je holster en vergeet vooral de confetti niet. Het is tijd om een kijkje te nemen in de wereld van Sin Salida. Echte bandidos uit het wilde westen. We zaten met de dames achter de beruchte stage aan tafel en spraken met ze – onder het genot van tequila en cactussap – over de Mexicaanse lifestyle.

Wat is de grootste hoeveelheid tequila die jullie ooit gedronken hebben?

¿Que? Ooit gedronken hebben? We zullen nunca stoppen met het drinken van tequila, dat is het leven en onze dood, dus hoe bedoel je? Dat doen we toch todo los diás? Ik snap de vraag niet. ¡Siguiente pregunta!amy desperados (foto 7)

Konden jullie toen nog steeds dansen?

Kunnen wij nu nog dansen bedoel je? Amigo, als we niet lopend muerto gaan, gaan we dansend! Kom op, leg dat schrijfblok weg, ik laat je onze wereld zien! (*ze proberen me mee de dansvloer op te sleuren maar ik houd hardnekkig vol om eerst een goed antwoord los te peuteren terwijl de vuige elektronische cumbia wederom losbarst*)

la empresa (foto 9) (1)

Dansen jullie veel in het dagelijks leven?

¿Qué dices?!!?? We kunnen je niet horen vanaf hier, kom de dansvloer op, jij slome guiri, venga!

groepsfoto

Wat zijn de benodigdheden om te kunnen dansen?

Bueno, we komen weer even zitten. Muy belangrijke vraag immers. En het antwoord is muy simple. Musica, tequila, mujeres salvajes y hombres calientes!

simon and his (foto 4)

Op Día de Muertos vier je de dag van de dood, waarom zou je de dood vieren?

Oi amigo, op deze dag verzamelen we ons met onze beste vrienden, waaronder jullie, en vieren wij dat we nog steeds verbonden zijn met al onze vrienden en geliefden die hier niet meer zijn. We eren onze doden, en dit doen we door te vieren! Niets mooiers dan met liefde en plezier terug te denken aan onze tijd samen, en dat mag gevierd worden! Normaal doen we dit begin noviembre, maar voor Mysteryland vieren we un Día extra, dat verdienen onze doden wel!

idzardos (foto 6)

Is er wel genoeg ‘leven’ in de brouwerij?

Haha, la Muerte es la Vida! Amigo, we vieren zo hard dat we onze doden weer tot leven wekken voor hun laatste dans… Dus het kan soms wat drukker zijn met onverwachte maar zeer welkome gasten – waarom we dus altijd een paar extra gevulde glazen klaarzetten!

tropical sweatcave (foto 3)

Kunnen jullie het nut van een sombrero benoemen?

Muchísimo! Je kan er een fles tequila mee in de schaduw houden, je kan er het hoofd van je ezeltje mee pimpen, confetti in vervoeren, dat verhitte paar ogen tegenover je koelte mee toewuiven, of zonder dat iemand het ziet een besito – een kusje – stelen, van die chiquitas sabrosas daar in de hoek bijvoorbeeld, aiaiai…

la sinata (2)

Tot slot, is het mogelijk om zonder revolver in je holster jullie terrein te betreden op Mysteryland?

Hmmmm… bueno, dit is mogelijk, maar ik raad je dan wel aan om sommige dj’s (ik noem geen namen) niet te lang aan te staren, en indien je een glas wordt aangeboden voor een toast dit zeker niet te weigeren. Je wilt immers geen slapende perros wakker maken… Maar genoeg gekletst, als we niet oppassen wordt de tequila warm en zijn de vrouwen afgekoeld. Tijd om te beginnen - ¡Vamos!

la spinsecta (foto 11)

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.