liefdechili

De lekkerste mixtapes op een rij (om al een beetje in de stemming te komen)

Zo veel te doen, zo weing tijd! Per stage hebben wij twee artiesten uit de line-up geplukt waar we ’n goede set of lekkere plaat bij zochten. Als het ware een kleine speeddate met de stages en de dj’s. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt morgen.

Mainstage
De mainstage staat gegarandeerd voor grote namen. Deze mannen hebben geen introductie meer nodig maar hun sets van eerdere festivals zijn wel erg lekker om vast in de stemming te komen.

Bakermat
En ineens was daar Bakermat! Hij was binnen no-time een van de dj’s die niet meer weg te denken zijn van een lekker feestje. Met zijn sets is het in een klap zomer. Saxofoons, trompetten en andere Jazz-instrumenten maken zijn muziek uniek.

Steve Aoki
Hij heeft geen verdere introductie meer nodig. Op Tomorrowland bewees ‘ie dat ‘ie heel goed weet hoe je een feestje moet bouwen. Luister, ga los op je salontafel en probeer het plafond met je hoofd te raken.

Weiter
Olivier Weiter duikt steeds vaker op, op de grote festivals en in heilige tempels als Paradiso. Met zijn eigen stage hoeft de echte Technoliefhebber nergens meer heen.

Olivier Weiter
Amsterdam Open Air sloot hij nog af met een hele fijne set. Kun je nagaan wat voor show ‘ie gaat neerzetten op zijn eigen stage!

Eelke Kleijn
Weiter komt natuurlijk niet alleen. Goede vriend Eelke Kleijn draait ook op de Weiter stage. Kleijn staat voor een uniek geluid dat hij iedere maand met ons deelt  in zijn radioshow ‘Outside the Box’.

Studio 80

2000 and one
Een oude techno-rot in het vak waar de newbies zeker van kunnen leren. Leviathan is zijn nieuwste productie. Gewoon goed.

Tiga
Deze Canadees is vooral bekend vanwege zijn remixen voor de redelijk grote namen als rapper Nelly en de Scissor Sisters. Dat hij zich heeft bewezen blijkt wel uit zijn deelname aan The Boiler Room. Tiga’s set werd live gestreamd en bekeken door duizenden mensen. En terecht ook.

Visionquest

Deze groep bestaat uit vier technohelden die willen vernieuwen maar nooit ver weg gaan van hun grote liefde: techno.

Ryan Crosson LIVE
Crosson gaat ons zaterdag vermaken met een heerlijke liveset. De beste man is op dreef de laatste tijd en dat is goed te horen aan zijn nieuwe plaat: ‘Head Above Water’.

Boris Werner
Niet weg te denken van Mysteryland en het Amsterdamse nachtleven. Voor club Trouw mixte hij een heerlijke zomerse set in elkaar, die na een uur veel te vroeg stopt.

Knuckle Duster Dome

Nick Verstand
De laatste mixtape van Nick Verstand. Hij begint wat rustig, bijna spannend, maar wie lang genoeg luistert hoort een goeie set door de speakers komen met lekkere vocals.

Dobbelgang
Deze tweeling maakte, hoe kan het ook anders, the twintapes. Een fijne mixtape waar het tempo van de muziek tot ¾ van de set lekker wordt opgeschroefd. Daarna weer langzaam afgebouwd. Mooi rond geheel, heel fijn om de middag mee door te komen

Resist

Chrisisdubs
ChrisisDubs maakte een speciale Mysterylandmix. Een halfuur lang keiharde dubstep om jullie vast voor te bereiden!

Zeds Dead
Een speciale mixtape voor de zomer waar echt van alles inzit! Hier en daar komen zelfs wat hiphop invloeden terug. Refreshing!

Electric deluxe presents

Joseph Capriati
Deze man knalde het nieuwe jaar in met een set waarmee hij Londen op z’n kop zette. De drie uur durende set blijft op precies de goede momenten verrassen.

Gary Beck
Een echte speeddate met Beck. Deze producer laat zien wat ‘ie waard is en brengt de lekkerste techno.

Q-dance

Korsakoff
Deze dame staat haar mannetje wel in de dancescene. De meesten zullen geen nee zeggen tegen een speeddate met Korsakoff, die een half jaar terug nog de officiele anthem verzorgde voor Masters of Hardcore. Is die plaat te kort voor je? Luister dan naar de fantastische set die ze draaide op Q-base.

Wildstylez
Na monsterhit Year of Summer (die trouwens al op mysteryland 2012 te horen was) komt Wildstylez opnieuw met een errrug lekker nummertje.

Dirty Dutch

Chuckie
Voor de liefhebbers die niet kunnen wachten: een radioshow volll Chuckie.

Showtek
Deze mixtape van de twee broers komt vers van de pers. De heren bewijzen nog maar eens met bijna iedere muzieksoort uit de voeten te kunnen. Zelfs natuurgeluiden als vogeltjes komen voorbij!

Dont let daddy know

Dannic
Vers van de pers! Dannic heeft afgelopen week deze track uitgebracht.. Met ‘Rocker’ en de de slogan ‘don’t pannic listen to Dannic’ moet het helemaal goed komen.

Dyro
Deze man is al een tijdje lekker aan de weg aan het timmeren. ‘Never Say Goodbye’ maakte hij samen met Hardwell en inmiddels is daar de officiele clip van te zien. Ook de remix die hij maakte voor Rihanna & David Guetta valt goed in de smaak.

Qult

Acti
Op DefQon.1 liet deze Italiaan al zien wat hij in huis had. Daarom laten wij je ‘m nog een keertje horen.

VNNR
Een lekkere beukplaat van VNNR. Mocht je er even een boots nodig hebben dan weet je de ‘dokter’ te vinden!

Totem

Erdbeerschnitzel
What’s in a name? De Duitse invloed uit z’n naam in ieder geval niet terug te vinden in deze plaat. Hier zitten dan weer net Aziatische invloeden in. Beetje vreemd maar wel lekker!

Eagleman
Dit jonge duo is helemaal anders dan anders. Ze experimenteren met vergeten muziekstylen en dat is goed terug te horen in hun muziek.

Tik Tak

Yellow Claw
Zaterdag staat ie rond 4 uur op de tik tak stage: Yellow Claw. Voor  de vele liefhebbers die niet kunnen wachten, de laatste mixtape van deze held: Mixtape No.6! Door het klassieke begin heerlijk om mee wakker te worden. Het ochtendhumeur verdwijnt als sneeuw voor de zon

Sem Vox
Een hele lekkere track van Sem Vox & Alpharock: Blockbuster. Ideaal voor in de auto, trein, vliegtuig of de oer-hollandse fiets naar het leukste festival van Nederland: MYSTERYLAND!

Bollywood Bar

El Rub a Dub
Trommels! Zomer! Bob Marley maar dan anders. Lastig te omschrijven, dus pak je rum en droom even weg bij dit vakantiegevoel.

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.