1204_heidie_7238

Wikipartya: het mag duidelijk zijn waar je heen gaat dit weekend, maar waar is de afterparty?

Zaterdag is het de leukste nationale feestdag van het jaar. Je vrijdagavond staat daarom natuurlijk helemaal in het teken van rust, reinheid en regelmaat. Eet en drink alles wat gezond is en ga op tijd naar bed. Brak zijn op aanstaande zaterdag is geen optie. Want we gaan knallen tot we neervallen! En daar heb je natuurlijk wel de leukste afters voor nodig.

Om het je niet al te moeilijk te maken, geven we alle afters lekker op één plein: het Amsterdamse Rembrandtplein. Hier is het aan jou de keus of je naar Studio80 of Club Air gaat…

Mysteryland Afterparty – Studio80

Om 23 uur gaan de deuren van de 80 voor je open om vervolgens tot 5 uur door te housen op de platen van Homework, Jordan Peak en Mystery Guests. Wie die mysterieuze gasten zijn, gaan we je natuurlijk niet zeggen. Wat we je wel alvast kunnen verklappen is dat het niet de minste artiesten is. Koop je kaartje voor 13 euro in de voorverkoop en jij komt gegarandeerd binnen (en het scheelt je 2 euro).

254535_original_322777w65x38

Tiktak Mysteryland Afterparty – Club Air

Als jij nog lang niet bent uitgetiktakt, kom dan vanaf 5 uur je party aftoppen in Club Air! Clockwork, The Flexican, Sem Vox, Jaziah en heel veel andere partystarters zorgen daar voor een complete herbeleving. In de voorverkoop heb je een kaartje voor 13 euro, aan de deur kost het je er 18.

 

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.