ML-2012

Mysteryland 2012

Mysteryland heeft in 2012 de status van het grootste dancefestival van Nederland bereikt. Het terrein telt deze dag dertien verschillende area’s, verspreid over het Floriadeterrein.

De mainstage is dit jaar geen stage, maar een tent (de Monade, van Braziliaanse makelij). Er hangt een intieme sfeer. Bij The Big Top is het, net als bij de Q-dance stage, de hele dag bomvol  Als Avicii het podium betreedt staat het publiek tot ver buiten de tent. Ook bij de Dirty Dutch is het de hele dag opvallend druk, dit kan ook niet anders als je toppers als Zedd, Dillon Francis en Mr. Dirty Dutch himself: Chuckie programmeert.
Ook staat er een leuke verassing op het programma. In de bunker boven op de grote berg zorgt Thunderdome voor de hardste beats van Mysteryland. De area is, zoals gewoonlijk, een aantal dagen voor Mysteryland pas aangekondigd en op de dag zelf worden er flyers (2) onder aan de berg uitgedeeld om de bezoekers die het nieuws gemist hebben alsnog de berg te laten beklimmen.
Wil je dit alles nog een keertje terugzien? Geen probleem! Check hieronder de officiële aftermovie en ‘relive’ Mysteryland 2012!

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.