The-Eclectic-Eleven-724-646-320

De 11 lievelingshits van The Eclectic Eleven

The Eclectric Eleven zijn creatieve collectieve youngsters, allemaal gezegend met unieke skills die staan bekend om het feit dat ze weten te entertainen. Het zijn echte duizendpoten. Het team bestaat uit; DJ’s, MC, fotografen, flimmakers, stageperformers; noem het en ze hebben het. Op Mysteryland richten ze zich bij Studio 80 op muziek en entertainment, hun specialiteiten. Kom alvast in de stemming, zet die volumeknop vol aan en gun jezelf een 40 minuten Youtube-genot. 

Dillon Francis (ft. Totally Enormous Extinct Dinosaurs) – Without You


Als je net wakker wordt of net naar bed gaat met dit nummer wordt je in ieder geval blij. Met een chille beat en mooie tekst is er niks anders te doen dan gewoon van het moment genieten, waar je dan ook bent.

Diplo & Swick (ft. TT the Artist) – Dat A Freak

 

Met een beetje bounce krijg je meteen onze billen in beweging. Zo ook met dit nummer van één van onze lievelings DJ’s Diplo. Vooral de meiden in onze groep gaan hier heel goed op. Twerk like an Egyptian bitches.

Crystal Fighters – You & I (Gigamesh Remix)

Indie in een Nu-Disco jasje? Yes please! Dit nummer is goed voor bij het indrinken voordat we uitgaan. Sets the mood en iedereen wordt er blij van. Dus kom maar op met die drankie en dans lekker mee.

Icona Pop – All Night (RIBELLU REBELECTRO REMIX)

Dé tune om door te gaan. All. Night. Long.

Joshua Walter Feat. Scott Harris – Let it go 

De nieuwste partytrack van onze ‘poppabear’ Joshua Walter. Een superfijne fusie van rock & dance. Perfect om on stage op los te gaan.

Taiki & Nulight x AC Slater – Doing it


Met een groep van 11 mensen krijg je vast wel verschillende smaken in muziek. Dit duistere house/garage nummer is een van zo’n nummers waar misschien niet iedereen meteen van houdt maar de diepe bass krijgt ons allemaal wel in beweging.

Collie Budz – Come Around (Minnesota Remix)


Wij houden ervan als dingen die eigenlijk niet samen horen het toch doen en het iets nieuws crëeert. Deze remix brengt reggae samen met glitch-hop tot een chill, maar krachtig nummer waar je toch echt van gaat grinden.

Kanye West – New Slaves (DJ Snake remix)

Onlangs was DJ Snake te gast bij Fantastic in de Jimmy Woo en natuurlijk waren wij erbij. Het was een hard feest geworden maar één nummer bleef écht bij ons. Dat was deze trap remix van Kanye West. Hard gaan doen we hier op.

Disclosure – You & Me ft. Eliza Doolittle (Baauer remix)

Alhoewel wij nooit een video hebben gepost van de Harlem Shake op Youtube zijn we wel fans van Baauer. Dit nummer is het perfecte voorbeeld van muziek waar we van houden op festivals. Uren en uren lang kunnen we hierop dansen tot de zon weer opkomt.

Elvis Crespo – Suavemente (Kennedy Jones Trap Remix)

Nog een trap remix in onze lijstje maar deze is een heel onverwachte. Wat begint als een simpele merengue wordt meteen getransformeerd in een echte clubbanger. Wij hebben voor iedereen van The Eclectic Eleven wat wils en dat klopt met dit nummer sowieso wel.

Avril Lavigne – Complicated

 

Na boekingen in andere steden is er niks beters dan terug in de auto naar Amsterdam rijden met z’n allen en guilty pleasures uit de speakers laten blazen. Dronken met z’n allen schreeuwen tot we niet meer kunnen #enwezijnernogtrotsopook.

 

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.