tiesto

WIKIPARTYA: DÉ GIDS DIE JOU VERTELT WAAR JE HEEN MOET DIT WEEKEND.

Check deze lijst als je alvast wilt indansen voor Mysteryland 2013.

TEE X SUPER SOCIAL

Het feestje begint donderdag al op het Leidseplein. Joshua Walter, Fox & the Hound en Sunny staan voor je klaar tijdens jouw pre-weekend. Kan jij alvast socializen met wie je dit weekend verder door gaat brengen.

15 Augustus, Chicago Social Club, Amsterdam

Red Bull Studios Connect Clubnights

In Rotterdam is de sneak preview van wat Red Bull gaat doen op Mysteryland. Kan je niet wachten tot volgende week? Wil je alvast in de stemming komen? In de ondergrondse nachtclub Toffler kan je alvast los op Mosca & Mudde en Jodan Peak & Sluwe Vos.

16 Augustus, Toffler, Rotterdam

Zeezout Midsummer House Party

Op smaak gebracht door de Sluwe Vos, Dj Deep en Alex Salvador. Breng je Midsummernight door op de dansvloer en voel je snel thouse met house.

16 Augustus, Chicago Social Club, Amsterdam

Club Riviera

Hij is terug! Jawel! En deze keer zijn SHMLSS, Pony en Maarten Pordon erbij. Het belooft ouderwets gezellig te worden aan de Oudegracht. Vroege vogels mogen gratis naar binnen. Uitslapers betalen 5 euro entree.

16 Augustus Tivoli, Utrecht

Wave Festival

Gooi je golvende lokken los. Tune in op de juiste frequentie. Surf over de losbarstende tonen van o.a. Deepchord, Marco Shuttle en Claro Intelecto. Wave Festival belooft er, net als vorig jaar, weer een knalfeest van te maken.

17 Augustus, Paviljoen ’t Twiske, Oostzaan

De man zonder schaduw

Kom koekeloere naar de man die een tekort aan vitamine D heeft. Voor dit feestje wil je wel wat zonuurtjes inleveren. Voetjes van de vloer en dansen tot de zon opkomt.

17 augustus, Studio 80, Amsterdam

Ohm Festival

Alles begon met een enkel geluid. Dat geluid is inmiddels uitgegroeid van essentie tot aan kunst. Ga mee in de kunst van barstende beats. Ohm brengt een ode aan het geluid, want wat is een wereld zonder geluid? De Sluwe Vos, Audiojack en Tony Rohr laten je horen wat je niet wilt missen.

17 augustus, Lijm en Cultuur,  Delft

PukkelPop

Er heeft een donkere wolk boven dit festival gehangen, maar die is inmiddels helemaal verdwenen. Het festival straalt met meer dan 200 optredens. Pack your bags, clearasil niet vergeten, zet je tentje op, repeteer je ‘Ale’ en ‘Wablief’ en ga los met onze zuiderburen.

15 t/m 17 augustus, Festivalterrein Kiewit, Hasselt, België

Eats Everything at the beach

Zondag uitbrakken op de beats van Eats Everything. Woodstock is de uitgelezen plek om te chillen op het strand. We raden je wel aan de zandtaartjes niet aan te raken, deze zal de dj na zijn set lekker oppeuzelen.

18 Augustus, Woodstock 69, Bloemendaal

 

Riff Raff @ Cable

Het Riff Raff DJ Team staat voor je klaar in de Melkweg. Dans de sterren van hemel. Voor 5 eruies ben je binnen, mits je student bent en een Melkwegpas hebt dan kost het je nada, noppes, njente.

15 Augustus, Melkweg, Amsterdam

Lowlands

Als je kaarten wil voor dit festival moet je al je tentje opzetten voor de deur van de ticketservice. Lowlands is HEET! En terecht! De lijst met optredens is eindeloos, net als alle andere doen-dingen die lowlands in petto heeft. Kaarten kan je nog regelen via social media. Houdt facebook en Twitter in de gaten! Geen volgers of likes? Swap je ticket dan hier.

16 t/m 18 Augustus, evenemententerrein Walibi, Biddinghuizen

Decibel Outdoor

Hard, HARder, HARDST! Alle stampertjes verzamelen bij de Beekse Bergen. Op de mainstage knallen o.a. The Playah, Headhunterz, Brennan Heart en Wild Motherfuckers. Helaas geldt voor goede stampfeestjes dat niet alleen de muziek hard gaat, maar ook de kaarten. Maar swappen kan nog wel.

17 en 18 Augustus, Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.