ML-2011

Mysteryland 2011

De weergoden hebben al hun goede humeur aan de bezoekers gegeven. Regenlaarzen uit de kast, poncho’s aan en gaan! Weer of geen weer… Mysteryland 2011 is wederom een succes.
De mainstage is zoals altijd prachtig. Dit jaar heeft het de vorm aangenomen van een enorm kasteel waar dj’s als A-trak (50% of Duck Sauce) Afrojack en Sebastian Ingrosso draaien als koningen.
Bij Q-dance maakt het hardstyle publiek kennis met hiphop als Rotterdams trots – MC Winne – samen met hardstyle’s finest – Headhunterz – optreedt. De Club Zonder Filter host een enorm spookhuis in de bunker bovenop de berg waar je spontaan een miskraam van krijgt. Voor iedereen zonder ritmegevoel is er het NK uit de maat dansen en in de Ecofabulous area kun je heerlijk ecologisch verantwoord ontspannen.
In 2011 organiseert Mysteryland vooraf aan het festival voor het eerst een vrijwilligersdag. Een groep vrijwilligers krijgen de kans om iets terug te doen voor het prachtige recreatiegebied waarvan ieder jaar, tijdens Mysteryland, zo’n 60.000 mensen gebruik kunnen maken. Tijdens deze dag wordt het gebied opgeknapt en worden er bomen geplant.
Benieuwd hoe dit er allemaal uitzag? Of wil je deze dag gewoon nog een keertje beleven? 3 On Stage maakte deze topper van een recap waarbij je niet alleen een kijkje vóór, maar ook achter het podium kunt nemen.

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.