12989_619634688066817_1847898094_n

Ben jij een echte Party God? Doe hier de test!

Je hebt gewone mensen, je hebt mensen die wel van een feestje houden en je hebt Party Gods. Deze laatste groep is zeldzaam, maar onmisbaar op elk feest. Om Party Gods te eren, hebben Mysteryland en Vodafone de handen ineen gestoken en trakteren zij de opper Party God met een Butler Squad op Mysteryland.

Een wat? Ja, een Butler Squad.

Dat houdt in dat de opper Party God samen met zijn of haar vrienden helemaal in de watten wordt gelegd tijdens Mysteryland 2013. Denk aan butlers on the side tijdens het festival en een overnachting met transfer naar een luxe hotel.

Vet hè?

weekend1

Ben jij een Party God? Doe de test!

En beantwoord onderstaande vragen met ‘ja’ of ‘nee’.

  1. Ik sta altijd vooraan bij de DJ.
  2. Muziek en stilstaan gaan bij mij niet samen.
  3. Een feest zonder mij is geen feest.
  4. Ook zonder drank ga ik helemaal los.
  5. Ik ben een wandelende Wikipartya: ik weet 24/7 waar de beste feestjes zijn.
  6. Ik draag altijd de beste party-outfits, ook op casual friday.
  7. Ik ga altijd als laatste naar huis.

Indien je alle stellingen kan bevestigen, mag je meedoen in de race voor de Mysteryland Party God.

Meedoen? Dat doe je zo!

Download de gratis Vodafone Party Gods app (iOS en Android), zet de dancetrack aan op je phone, beweeg je smartphone zo goed en zo lang mogelijk op de beat en verzamel hiermee zo veel punten als je kunt. Let wel! Echte Party Gods hebben schijt aan een lamme arm, het feest staat altijd op de eerste plaats.

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.