ML151

Wikipartya: dé gids die jou vertelt waar je heen moet dit weekend

Omdat je de afgelopen weken nog niet genoeg gefeest hebt en om alvast je moves te oefenen voor Mysteryland 2013, geven wij jou in deze Wikipartya wederom de allerbeste feesttips.

Red Bull Studios Connect Clubnight

In Rotterdam worden dit weekend New York Transit en Detroit Swindle samengevoegd. Upcoming dj’s vormen een team om de lekkerste beats te produceren. Als je alvast wil proeven wat je op bij de ‘Red Bull presents Bangers & Mash stage’ op MysteryLand voor je kiezen krijgt, kom dan vooral even kijken in Rotterdam. Je zal er geen spijt van krijgen.

9 Augustus, Bird, Rotterdam

The Holiday

Bij studio 80 begin je het weekend met een mini-vakantie. Lee Curtiss, William Kouam Djoko en Elias Mazian laten je stijgen naar hogere sferen.

9 Augustus, Studio 80, Amsterdam

Appelsap Fresh Music Festival

De dorstlesser strijkt weer neer in het Oosterpark van Amsterdam. De top van de hiphop, uk garage- en bass, en de beste progressive sounds zullen te horen zijn. O.a. Waka Flocka Flame, Jackmaster en Flexican&Sef zijn te zien op dit laid-back-festival.

10 Augustus, Oosterpark, Amsterdam

Boothstock

Vorig jaar was het festival geslaagd en dat gaan ze dit jaar nog eens dik overdoen. In het park achter Ahoy zullen Gomes en Michel de Hey de podia onveilig maken. Pak de hand van je kameraad en sleep hem of haar mee naar dit festival!

10 Augustus, Zuiderpark, Rotterdam

Buitenspelen Festival

Hoelahoep? CHECK!  Springtouw? CHECK! Stoepkrijt? CHECK!  Laat het kind in je los. Doe mee aan de mini-playbackshow of ga helemaal los met de verkleeddoos. Benny Rodrigues en Makam zorgen voor de achtergrondmuziek.

10 Augustus, Sportpark Riekerhaven, Amsterdam

Gaasper Pleasure

Het evenement is geheel terecht uitverkocht. Hier swap je veilig kaartjes om toch nog bij dit festival aan de plas te kunnen zijn.

10 augustus, Gaasperplas, Amsterdam

Gaasper Pleasure afterparty

Nog niet uitgefestivalt? Studio 80 verzorgt de beste after! Slijt je nachtelijke uurtjes met Marc Antona en Egon Orange.

10 Augustus, Studio 80, Amsterdam

Girls loves DJ’s

Over de hele wereld houden meisjes van plaatjesdraaiers. Dit weekend kunnen alle lieve en stoute meisjes zich verzamelen in club AIR. Gooi je aan de voeten van FeestDJRuud, Dirtcaps en Jeremaine S.

10 Augustus, Club AIR, Amsterdam

The Qontinent

Een weekendje logeren bij onze zuiderburen gevuld met veel BMP. Je Nike’s kan je stallen bij je slaapkamer-on-the-go. De camping heeft een mysterieuze sfeer (daar houden wij wel van).  Maar je komt natuurlijk om te hakken en te stampen, daar zorgt de grote Q voor met: Brennan Heart, Evil Activities, Kasparov, The Viper, The Stunnid Guys en nog veel en veel en veel meer.

9 t&m 11 Augustus, Recreatiegebied Puyenbroeck, Wachtebeke, België

Claydrum

Calydrum is het Pinkpop van de techno. Met je mede-Tech-ge-no-ten ga je helemaal los op de beats van Slam, Claptone en Daniel Bortz.

10 Augustus, Megaland, Landgraaf

Paradigm Festival

De creatieve broedplaats voor talent in Groningen organiseert voor de derde keer dit heerlijke festival. Ze beloven een unieke beleving voor én door de anders denkende. Op het intieme feestje zullen platen gedraaid worden uit de genres techno, house, drum ’n bass , jungle en goa.

10 Augustus, Paradigm, Groningen

Mysteryland Vrijwilligersdag

Ons festival speelt zich af in een prachtig natuurgebied en dat gebied willen we graag prachtig houden. Dat kan niet zonder vrijwilligers die bomen planten, snoeien en opruimen. Gelukkig hebben al zoveel mensen zich aangemeld bij 10000Hours dat we voor a.s. zaterdag vol zitten. Maar meer vrijwilligers zijn zeker welkom voor andere initiatieven.

10 Augustus, Floriade, Haarlemmermeer

Symphonica Elektronica Sweat

Aan de lopende band worden er dj’s aangeleverd. Danspasjes zijn in de maak. Barnt en Benny Rodrigues zijn maar twee producenten van de muziek die Utrecht laten knallen. Support wordt gewaardeerd en dus mag je met 1 kaartje met zijn tweeën naar binnen!

10 Augustus, De Fabrique, Utrecht

Festifari

Op jacht naar de leukste plek om te kunnen dansen op Deephouse, Discohouse, Soul, Funk etc. Alle Jane’s en Tarzan’s zijn welkom in deze muziek-jungle. Afritsbroeken niet gewenst.

10 Augustus, Safari Club, Zandvoort.

Strafwerk festival

Nablijven is leuk! Zeker met David August, Noir en H.O.S.H. 500 regels schrijven: Ik gooi mijn handjes in de lucht.

11 Augustus, Sportpark Riekerhaven, Amsterdam

 

 

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.