ML-2010

Mysteryland 2010

Dat je Mysteryland als een speeltuin voor volwassen kan omschrijven bewijst de editie van 2010 maar weer. Naast genieten van toppers als Avicii, Steve Aoki, Boys Noize en Afrojack heeft het festival nog veel meer te bieden.
Zo kon je jouw leukste Mysteryland-quote op een t-shirt zetten. Deze werd vervolgens gewassen en aan een waslijn te drogen gehangen. Ook hingen er urinoirs aan de bomen om zo wildplassers een ‘handje’ te helpen. Bij de Heineken Starclub stond een grote mand op het podium, gevuld met jurkjes, berenpakken en maskers, welke zo nu en dan het publiek in werden gegooid. Er was de mogelijkheid om tweedehands kleding te kopen en wie zin had kon een potje Twister doen.
 ML033ML006
Tiësto streek dit jaar met zijn Kaleidoscope World Tour neer op het festival en net als een aantal jaar geleden was deze area onbereikbaar op het moment dat bovengenoemde zelf plaats nam achter de draaitafels.
 ML014
Voor iedereen die het allemaal nog een keertje terug wil zien, de meisjes van GoFast hebben deze aftermovie gemaakt:
 

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.