Fake Blood – ‘I think I like it’

Theo Keating, beter bekend als Fake Blood is het geniale brein achter deze remake van de uit 1979 komende ‘In the heat of the disco night’ van Arabesque. Luister voor de grap eens het origineel, en je snapt dat ome Theo een echte knip en plakkoning genoemd kan worden. Zijn remixes zijn dan ook bijna altijd een gegarandeerd succes, echter iets als I Think I Like it is ook voor the man himself moeilijk te evenaren. De videoclip bij de plaat laat ook  perfect zien hoe een set van Fake Blood eruit ziet. Gekke diverse tracks, bijna artistiek eindigend in totale vieze chaos waarbij er van alles door de lucht vliegt. Kom je ook gezellig naar een lekker potje chaos bij de mainstage dit jaar? Dan zien we je daar!

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.