pressphoto2013-1

De 8 gegarandeerd uitjedakhits van DE SLUWE VOS

Als er iemand is die snapt hoe je zelfs angsthaasjes kan laten dansen, dan is het De Sluwe Vos wel. We vroegen hem daarom een selectie te maken van zijn favoriete gegarandeerd uitjedakhits. Lees, hoor en zie hier het resultaat. Als je zin hebt mag je ook dansen, luisteren en lezen tegelijk. Als je daar geen zin in hebt, mag dat ook.

1. Kaotic Chemistry – Drum Trip II

Zo’n plaat die je me eigenlijk nooit hoort draaien. Toch is dit misschien wel dé plaat die me over de laatste periode het meest heeft geïnspireerd. Nu ben ik een 13 jarig Tina-meisje als het op dit label aankomt; ‘Moving Shadow’. Ik moet er alles van weten, het is legendarisch als je het mij vraagt.

2. Paul Johnson – Feel my M.F Bass

Chicago 1994. Paul Johnson brengt deze klapper op het label Dance Mania uit. Als je het over de definitie van Ghetto House hebt komt deze plaat tot de kern. Ik kan hier vrij weinig woorden aan vuil maken. Dit is en blijft een kraker van een plaat!

3. Victor Simonelli ‘NY’s Finest’ – Do You Feel Me (Gerd’s No Kicks Mix)

Prachtige plaat om al die handen in de lucht te krijgen op een zonnige dag tijdens een prachtig festival! Gerd does it again ;)

(Set Rip)

4. G – Monologue

Ik zou mijn God niet weten hoe ik hier aan kom. Het is een kneiter van een productie. Goeiedag!

5. Point G – Braka

Deze dude was de verrassing van afgelopen jaar. Al langer bekend als DJ Gregory. Point G staat binnenkort in Studio 80. Tref mij daar aan met een biertje en de volgende dag braka ;)

6. Floating points – Marilyn

Op een avond zat ik samen met wat maten in een achtertuin. Ik was door wat muziek aan het skippen op YouTube en, omdat ik al groot Floating Points fan was, kwam ik vrij snel op deze plaat. Ik had hem eigenlijk nog nooit gehoord (verklaar me voor gek). Het begint zo rustig totdat hij dropt. Ik heb de longen uit mijn lijf geschreeuwd. Dit is wat mij betreft een ECHTE ‘uit je dak plaat’. Check trouwens ook Floating Points Ensemble, buitengewoon mooie muziek!

7. Youngstar – Formula 2

BWOPBWOPBWOPBWAAAAPBWOPBWOPBWOPBWAAAAAAAAPPP

8. Victor Strikes Back – Jump in the air

Strictly Dubz is koning! Ik kan er niet echt één plaat uit kiezen, de hele catalogus staat nu digitaal online en dat betekend 39 uit-je-dak-platen! Tip van de dag voor de mensen die van Speedgarage houden.

 

De Sluwe Vos staat tijdens Mysteryland samen met zijn held Jordan Peak (UK) op de Red Bull Studios Connect stage. Op dit bijzondere podium draaien ook nog 6 andere talentvolle koppels. Full Crate gaat aan de slag met Breach (Ben Westbeech, UK), Detroit Swindle met Motor City Drum Ensemble (DE), Architecs met Bok Bok (UK), Mudde met Mosca (UK), Know V.A. met Om Unit (UK) en Chaiba met New York Transit Authority (UK). Red Bull Studios Connect doet dit in samenwerking met Bangers & Mash.

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.