ml

Wikipartya: Dé gids die jou vertelt waar je heen moet dit weekend

Wat is waar met wie wanneer te doen dit weekend? Dat zoeken we even voor je uit!

1. Pandemonium Festival

Het stampfeest wat de Sporthallen Zuid heeft gereanimeerd, voegt een festival aan haar lijst toe. Een line-up waar je je vingers bij aflikt om te hakken zonder hakken. Dreamteamers  Buzz Fuzz en Dano, Angerfist, Nosferatu en nog veel meer ouderwets goede gabbers draaien de beste hardcore. Nikies aan en stampen maar!

3 Augustus, Ouderkerkerplas, Ouder Amstel

2. Dance Valley

Een van de oudste en meest gerenommeerde festivals die ons land kent. In de vallei van Velsen worden de podia gevuld met  van house tot aan hardcore. O.a. Chris Liebling, Hardwell en Showtek.  Naast dansjes doen kan je ook je handjes in de lucht gooien bij optredens van van o.a. Faithless en de Opposites .

3 Augustus, recreatiegebied Spaarnwoude, Velsen

3. Sneekweek

In het noorden van Nederland worden de zeilen gehesen om de beker van het beste feestje  binnen te halen. Een gooi naar het kampioenschap krijgt de support op het Schaapmarktplein van Billy the Klit, Vato Gonzalez en Quintino.

2 t&m 8 Augustus, Schaapmarktplein, Sneek

4. Nature one

Onze oosterburen geven zo nu en dan een feestje waar je grenzen voor wilt overschrijden. Nature One is zo’n feestje. Twee dagen gaan als een raket op de vallende beats van Sven Väth, Felix the Housecat en Paul van Dyk. Nederland is goed vertegenwoordigd met Johan Gielen, Sander van Doorn en Charlie Lownoise&Mental Theo.

2 t&m 4 Augustus, Raketbasis Pydna, Kastellaun, Duitsland

5. Ark

Met de insteek van een undergroundfeestje begint Studio 80 het weekend. Debutantes zijn delicatessen deze avond. Het beloofd een avondje vol harde tech-house te worden.

ark

 

 

 

 

2 Augustus, Studio 80, Amsterdam

6. King of Ace

Weer of geen weer, dansen zal je op het strand van Bloemendaal. Zelfs Afrojack heeft ruimte gemaakt in zijn drukke agenda om te gaan knallen.  Dit wordt alles behalve een luie zondag.

4  Augustus,  Bloomingdale, Bloemendaal aan Zee

7. Super Toys

Op zaterdag wordt het rustig bootjes kijken, want de avond ervoor heb je je misdragen op het gay-friendly-feestje van Club AIR. Doppelgang doet er een duit in het zakje om het feestje compleet te maken. Klik hier voor het event op Facebook.

2 Augustus, Club AIR, Amsterdam

8. Canalpride

Settle jezelf in regenboogvlag op een boot of aan de kade en dans in volle glorie voor Amsterdams pride en praal. En geloof het of niet.. Dit jaar staan zelfs Ronald de Boer, Aron Winter, Patrick Kluivert en Pierre van Hooijdonk op een boot met hun kontje te schudden. Als we als voetbalkampioenen niet over de grachten kunnen varen, dan maar zo!

3 augustus, Amsterdamse grachten

9. Bottums Up

Sterren kijken in de Melkweg. Een open minded Hiphop feest. Waar lekker geschuurd kan worden op Bubblingbeats. Hey Girl Hey laat je zweten, terwijl jij met je billen schudt.

2 Augustus, Melkweg, Amsterdam

10. VRIJMIBO (Gaypride)

Het maakt niet uit wat je seksuele voorkeur is. He, ho of bi, iedereen is welkom om te komen borrelen en om moves te busten op het Amstelveld. Low on the cashflow, geen probleem! Binnenkomen doe je voor NOP.

2 Augustus, Amstelveld, Amsterdam

11. Dance boulevard

Brabant laat zich horen met hun festival aan de Oosterschelde. Op de boulevard van Bergen op Zoom kan je de zon zien zakken in het water, mits je het  niet druk hebt met je te laten entertainen door de Partysquad, Luna of Bass-D. Wij zeggen GAAN, met een zachte g.

3 Augustus, de Boulevard, Bergen op Zoom

12. Opening Magneet Festival

Uit de koker van de Magneetbar en Magneet Festival komt café-restaurant Magnetico, dat op vrijdag 2 augustus wordt geopend op het Amsterdamse Zeeburgereiland. Trek je hipste hippie outfitje aan en geniet samen met al je nieuwe happy vriendjes van aan het kampvuur van een ondergaande zomerzon.

2 augustus, Zeeburgereiland, Amsterdam

Waar je ook heen mag gaan: mag de zon op je knar schijnen en de liefde je overal volgen!

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.