ML-2009

Mysteryland 2009

Op 29 augustus 2009 vindt alweer de zestiende editie van Mysteryland plaats. Er zijn op deze prachtige dag 21(!!) areas, waar wederom weer een hoop te bewonderen is.
Bij de mainstage kun je terecht voor het gouden trio: Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello, beter bekend als Swedish House Mafia. Rauw doet haar naam eer aan en komt met een keiharde line-up. Boemklatsch, Le Le, Brodinski, Diplo (van Major Lazer) en headhoncho Joost van Bellen geven het woord ‘Rauw’ een nieuwe betekenis. Dirty Dutch levert zoals gewoonlijk de meest vieze Nederlandse beats van het moment. Dansen tot je erbij neervalt op de beats van Shermanology, Afrojack, Hardwel en mr. Dirty Dutch himself: Chuckie!
Globalicious organiseert in samenwerking met Artificial Happiness en ID&T een heerlijk fairytale ontbijt bij de mainstage. Het is dan ook de eerste keer dat Mystery Land haar poorten opent om samen met Globalicious de allereerste bezoekers op een sprookjesachtig fair trade ontbijt te trakteren. Naast samen ontwaken op magische klanken, is het ontbijt bedoelt om de bezoeker kennis te laten maken met de inhoud van de millenniumdoelen en de simpele manier waarop zij zelf een bijdrage kunnen leveren om deze doelen te behalen. Het is een kwestie van keuzes maken; anders consumeren.
2 OnStage heeft een prachtige reportage gemaakt van het festival welke hier te bekijken is, enjoy!
 

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.