valentijn

De 10 platen die Valentijn De Hingh over 10 jaar nog steeds draait

Valentijn is verzot op guilty pleasure plaatjes. En speciaal voor jou zette ze d’r 10 lievelings op een rij.

Geschreven door Knuckle Duster‘s stijlkoningin herself.

1. Beyoncé – Get me bodied

Mijn neef én BFF woonde toen ik zeventien was een tijdje bij ons thuis, en toen deze plaat net uitgekomen was, keek hij elke dag naar de DVD van The Beyoncé Experience-Tour. Van Get me bodied kenden we allebei het dansje uit ons hoofd, dus stonden we elke dag voor de televisie los te gaan. Zo gezellig!

2. Azealia Banks – 212

Blijft een ijzersterk nummer. Punt.

3. 2ne1 – Falling in love

Het nieuwste nummer van de Koreaanse pop-formatie is echt een hitje! En K-pop is sowieso ongeveer mijn grootste Guilty Pleasure.

4. Diplo – Butter’s Theme

Heel smerig deze, maar ik houd d’r wel van. Verder een van de beste clips die ik ooit heb gezien.

5. Chloé Reiley – S.T.F.U.

Ik vind dit echt een te gek nummer, en hoewel het voor mij echt een crime is om ‘m in te mixen, draai ik hem best vaak.

6. Lady – Twerk

Lady is bloedordinair en het nummer ook. Bovendien vind ik het echt te gek dat haar nummer basically gaat over dat ze de sterren van de hemel twerkt, maar dat je in de clip duidelijk kan merken dat ze er weinig kaas van gegeten heeft. Toppunt van slecht, en daarom heerlijk.

7. Iggy Azalea – Pussy

Iggy’s nieuwe nummers vind ik ook heel tof, maar Pussy blijft het fijnste.

8. Icona Pop – I don’t care

I know. Sue me…

9. Christina Milian – L.O.V.E.

Toen ik begon met draaien, vormde ik een DJ-duo met David – een van mijn beste vrienden – onder de naam L.O.V.E. We openden onze sets in die tijd standaard met dit nummer van Christina Milian. David stopte op een gegeven moment met DJ’en omdat hij het toch niet leuk vond. Maar het blijft een tof nummer waar ik goede herinneringen aan heb.

10. Lil’ Kim ft. Cisqo – How many Licks

Een Gouwe Ouwe. Ik draai hem zelf eigenlijk veel te vaak, maar dat is alleen maar omdat ik het werkelijk te lekker vind.

En zo heeft Valentijn er nog wel een stuk of 1524. Op 24 augustus laat ze je die allemaal horen bij de Knuckle Duster stage.

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.