shitart6

Shit Art, want meisjes poepen bloemetjes

Een toiletbezoek is voor vrijwel iedereen het meest spirituele moment van de dag. Even een paar minuutjes lekker tot rust komen. Met jezelf, door jezelf. Rosza en Marieken besloten hun passie met de buitenwereld te delen en hebben deze spirituele broedplaats nog mooier gemaakt. Kom langs op het festival, en waan je in een wereld waar de toiletten het epicentrum in zijn.

shitart1

Hoe zijn jullie er achter gekomen een passie voor wc’s te bezitten?

Whats not to like!? Het is een heerlijke plek vol geuren en kleuren. Op de robuuste zitter kan je even helemaal tot jezelf komen. Een plek die je altijd in je eentje meemaakt. En waar je (tot op zekere hoogte dan) kan doen en laten wat je wilt. Rare bekken, vieze geluiden en gore gedachten. Het kan allemaal.

Beleef je de Shit art experience voor-, na- of tijdens het plassen en poepen?

Shit Art vliegt je om de oren, voor, tijdens en na. 

Wat zijn de hoofdingrediënten die je nodig hebt om wc’s een mooiere plek te maken?

Het is eigenlijk net als koken, je kan al heel snel een simpel soepje neerzetten maar om de echte perfectie onder de knie te krijgen heb je jaren ervaring nodig. Omdat wij daar (gelukkig! Anders wordt het wel heel erg saai) nog lang niet zijn kunnen we je het geheim niet nog vertellen maar dit is wat wij denken: 2 delen brainfarts, 1,5 avondje doorzakken (kan naar smaak meer tegevoegd worden) , 100 uur disco hitjes, 2 delen verf, een paar helpende handen, tjak van de rommelmarkt/grofvuil/je oma, en wat  angeldust om het af te toppen.

shitart2

Lusten jullie ook een broodje poep?

Jij niet dan?

Wat is jullie meest speciale wc-ervaring?

Een van ons heeft smetvrees, dus elke keer dat ze naar de WC gaat is erg speciaal en een overwinning. Zij doet het liever wildplas-style.

shitart4

Is toiletverfrisser een handige gadget tijdens jullie werk?

Alleen bij de mannen want meisjes poepen bloemetjes.

Kun je een uitgebreide omschrijving geven van jullie wc thuis?

Modeontwerpers dragen (bijna) nooit hun eigen creaties, en zo zijn wij ook. Onze WC is een oase van rust, een onbescheten blad waar we inspiratie op kunnen doen. Zonder dat we door onze eigen gefriemel afgeleid worden. De enige man die ons mag storen is Donald Duck.

Is er wel genoeg toiletpapier?

Niet om onze droom te kunnen verwezenlijken.

shitart3

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.