ML-2008

Mysteryland 2008

Op 23 augustus 2008 is het feest! Mysteryland viert haar vijftiende verjaardag en laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Voor dit spektakel heeft ID&T 150 artiesten uitgenodigd. Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart en ook daar is aan gedacht. Op de plaats waar normaal gesproken het hoofdpodium staat is een enorme taart te vinden, gevuld met de muzikale klanken van onder andere David Guetta, Richie Hawtin en Laidback Luke.
Ook op de zeventien andere podia komen genoeg muzikale traktaties aan bod: Hardwell en de Jeugd van Tegenwoordig bij Girls Love Dj’s, Robin Albers in de Classics, Noisia bij r_AW en Tiësto sluit af in zijn eigen In Search of Sunrise area, welke op dat moment al niet meer bereikbaar was.
tiesto
Ook house legende Lady Dana heeft iets te vieren. Zij staat dit jaar namelijk voor de vijftiende achtereenvolgende keer op Mysteryland. Om dit te vieren pakt ze groots uit. Ze draait dit jaar maar liefst op zes(!) podia. Dana is te zien bij Q-dance, Pussy Lounge, R_aw en in de Classics. Ze draait een special eclectic set bij Girls Love Dj’s en staat in de Tunnel of Terror, welke door ID&T pas één dag van tevoren aangekondigd wordt.
Dat er wederom flink gebeukt wordt hoeven wij je niet te vertellen. De kreezie boys van Vage Gasten bouwen zelfs de kleinste stage met de allergrootste boxen.
Schermafbeelding 2013-07-25 om 17.06.12
Na een volle bak muzikaal geweld kan je op Mysteryland 2008 voor het eerst tot je spirituele zen-zelf komen. In de Healing Garden worden yoga-sessies gegeven, kan je via een foto met je favo huisdier communiceren en geniet je van een ultrakalmerende klankschaalmassage waar zelfs de snelste ravers relaxt van worden.
Schermafbeelding 2013-07-25 om 17.07.11
Wie jarig is trakteert en Mysterland geeft haar bezoekers een geweldige documentaire over haar vijftienjarig bestaan: 

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.