Bart B More – ‘Brap’

Een stevige technobeat uitgebouwd tot keiharde electro en house. Bart van der Meer a.k.a Bart B More lust er wel pap van. Deze nuchtere jongen jackt er aardig op los op alle feestjes die hij afgaat. Springen zal je!

Aangesterkt met zijn eigen knallende producties ga je zeker pas na de laatste plaat naar huis, laatst remixte hij zelfs nog jeugdhelden 2unlimited. Wat kan er dan nog fout gaan op een feestje?! Wat echter misschien wel zijn bekendste track ooit is geworden is ‘Brap’. Deze bom van een plaat knalt enorm en heeft wel wat trekjes van ‘Raven’, een bekende plaat van Yevgeny Pozharnov oftewel Proxy. Naast stoere platen heeft Bart in het verleden ook nog iets gemaakt als ‘So It Goes’, ook geen onbekende. Een paar jaar terug heeft Bart als klap op de vuurpijl nog zijn eigen label opgericht namelijk Secure Recordings, en stiekem hopen we dat hij genoeg platen van zijn eigen label heeft meegenomen naar Mysteryland dit jaar.

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.