ML-2007

Mysteryland 2007

25 Augustus 2007 is de dag waarop de dertiende editie van Mysteryland plaatsvindt. Het weer is die dag heerlijk zomers, perfect voor op een festival.

De opzet is, zoals vanouds, lekker divers. Alle plaatjes van vroegâh hoor je in de ‘Rave Je Uit’ area, alle mooie meisjes zijn te vinden bij Girls Love Dj’s en net als het voorgaande jaar staat de welbekende Thunderdome bus ergens op het terrein verstopt.

Ook in 2007 is Mysteryland vernieuwend: politiek en dance komen samen in de vorm van Coolpolitics. Tijdens een debat op het theaterplein is onder andere de huidige Nederlandse premier, Mark Rutte, te gast.

Tot slot kon je kiezen voor drie knallende afsluiters. Je kon genieten van het prachtige vuurwerk, muzikaal ondersteund door Bart Skills, je laatste energie eruit gooien tijdens Lady Dana en Dj Promo bij Q-dance of de Armada tent afbreken met de huidige nummer één dj van de wereld: Armin van Buuren.

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.