ladyboyz

Hoe de inca’s het bestaan van de Ladyboyz.de volledig zin gaven

Ze kennen de wetten van esthetiek. Ze zijn intellectueel onderlegd. Ze zijn charismatisch. Maar ze zijn bovenal serieus en diepzinnig. We hebben het hier natuurlijk over de Ladyboyz.de: een select Brabants gezelschap sierhengsten dat met sport en spel elke festivalbezoeker connected laat zijn met zichzelf in het hier, nu en het hiernamaals. Omdat het hier uiterst galante heren betreft, stellen ze zichzelf eerst even aan je voor:

We stelden deze boyzzz een aantal vragen. Dit kwam eruit.

Waarom heten jullie Ladyboyz.de, jullie zijn toch Nederlands?

“Lang geleden toen de Inca’s een hoge mate van politieke en culturele integratie kende, en de Sapa Inca als absolute heerser de bindende factor was, vond men het gebruikelijk om feesten te organiseren waar het befaamde geslachtruilritueel de basis was. Mannen werden dan vrouwen. Hierbij werden de heren met de langste penis als kroonstuk van het feest geëerd en aanbeden. De keuze voor Ladyboyz.de was dus niet meer dan logisch.”

Wat is het raarste verzoek dat je ooit van een meisje op een festival hebt gehad?

“We hebben ooit een meisje met zijn alle geliefkoosd en ingesmeerd met klapzalf, zoals de inca’s voor ons dat ook al deden. Voorafgaand aan dit ritueel, deden we haar in een bad vol met yogho yogho en versierden we haar voorhoofd met een miniatuurtrein. Hierna vroeg ze om een vuurtje. DUBBEL U TEE F. We hebben haar hierna keurig ritueel geslacht en de organen gedoneerd aan een hondenvoerfabrikant. Deze fabrikant twijfelde enigszins, maar toen we uitlegden waar de substantie vandaan kwam, vond hij het eigenlijk best wel oké.”

Wat is jullie smerigste festival-ervaring?

“Smerig verstaan wij onder goed, goed verstaan we onder connected en connected kan best smerig zijn. Dus heel eerlijk… Alles is tot nu toe één smerig avontuur maar wel goed dus connected dus ook weer smerig maar wel goed. We hopen hiermee enige onduidelijkheid te hebben opgelost.”

Wat doen jullie met elkaar als jullie niet op festivals staan?

Weet je best.

Tijdens Mysteryland zullen de Ladyboyz.de je overdonderen met piramides, speedboten en superhelden. Ga er langs, je krijgt er sowieso spijt van.

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.