waariswally

4 tips to stay connected

Alhoewel connected het woord is dat onze patatgeneratie het best omschrijft, is het naleven ervan soms nogal een uitdaging. En omdat Mysteryland liever geen depressieve ravers ziet omdat de server weer eens niet werkt, geven wij je 4 tips om op 24 augustus niemand uit het oog te verliezen. Ook jezelf niet.

1.   Schrijf het nummer van je BFF op je arm. Zo kan iedereen je helpen in geval van nood. Een afgesproken plek en tijd werkt ook vaak, bijvoorbeeld op de top van de berg, 19:00 uur.

2.   Koop een heliumballon op de dag des onheils. Go sky-high zodat iedereen ziet waar je uithangt!

heliumballon

3.   Ga naar een van de 2 gratis oplaadpunten van Vodafone om even helemaal op te laden en/of gratis wifi af te tappen. Indien je een echte wifi-junk bent, neem dan gewoon alvast een Vodafone abo. Want dan ben jij ook met 3G altijd connected g. Geen trouwe klant? Da’s ook geen ramp! Onze vrienden van Vodafone hebben voor al hun lieve en niet-lieve gebruikers extra zendmasten weggezet.

Opladen

4.   Neem een Nokia 3210 mee. Een goede buur is beter dan een verre vriend. Op een lege Iphone 5 zit toch niemand te wachten.

nokiasnake

 

 

 

Stay connected. Tsja, soms moet er wat voor over hebben… (maar niet bij ons)

 

 

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.