Mysteryland 2006

ML-2006
Op 26 augustus 2006 vindt de twaalfde editie van Mysteryland plaats. De weergoden knijpen een oogje toe en na dagen van regen besluiten ze tijdens Mysteryland de zon te laten schijnen. Op de plattegrond zijn zestien area’s te zien, maar wie goed zoekt kan nog twee extra area’s ontdekken. Zo is er een kleine ‘secret stage’ gehost door Pepsi en weet ID&T haar hardcore-publiek aangenaam te verassen door de befaamde Thunderdome bus op het terrein te plaatsen.
Snacks zijn, geheel op z’n Hollands, gewoon uit de muur te trekken. Je zondes bekennen kan in het daarvoor bestemde biechthokje en het vuurwerk wordt door velen omschreven als: FE-NO-ME-NAAL!
Hiphop maakt zijn eerste entree op het festival met een spetterend optreden van Opgezwolle en techno-legende Richie Hawtin draait een set die, tot op de dag van vandaag, nog steeds geprezen wordt.

Richie Hawtin @ Mysteryland (26.08.2006) by Lars Goa on Mixcloud

Overgebleven muntjes zijn bij de kassa’s bij de uitgang in te ruilen voor credits op Dance-Tunes.com. Elk muntje levert drie credits op. Weet jij nog welke tracks jij ermee hebt gekocht?
 

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.