Marco V – ‘Godd’

Van trance naar hardtrance en van hardtrance naar techno. Tegenwoordig kunnen we de veelzijdige Marco V (Marco Verkuijlen) zelfs in het genre house plaatsen en heeft hij inmiddels honderden zo niet duizenden feesten op zijn naam staan.

Zijn succes begon in de Eindhovense discotheek ‘Danssalon’ maar zijn echte doorbraak kwam voornamelijk door het megagrote indoor festival ‘Innercity’. Twee jaar later, in 2002, kwam ‘Godd’ uit, een nummer dat uiteindelijk een van zijn bekendste en meest roembrengende werd. Ook al deden er een aantal van zijn fans hatelijk over de ‘commerciële’ plaat die uiteindelijk in de top 40 en op tv terecht kwam, bleef het een grijs gedraaide knaller. ‘Godd’ kreeg speciaal voor tv een comic-achtige clip waarin een man en een vrouw magische ID&T-ringen bezitten, vinylplaten gebruiken als werpsterren, en daarmee de wereld redden. Soort van. Voor die tijd zag het er meer dan gelikt uit en dat heeft zeker bijgedragen aan de bekendheid van zowel ‘Godd’ als Marco V himself.

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.