garrix

Martin Garrix breekt record op Beatport

Mysteryland biedt al sinds jaar en dag een podium aan aanstormend talent. Sterker nog, het is een van de belangrijkste aspecten. Dat sommigen vervolgens de wereld veroveren, dat is natuurlijk het ultieme doel. Ook dit jaar heeft Mysteryland een grote diversiteit aan talenten, kijk maar naar de line-up van de Don’t Let Daddy Know-stage! Een van die jonge honden, genaamd Martin Garrix, heeft nu al z’n eerste record gebroken!

De 17-jarige Martin heeft namelijk de #1 spot op Beatport veroverd. De teaser van zijn track ‘Animals’ is momenteel al een van de meest besproken teasers van 2013. Zijn naam werd van tevoren niet genoemd en dit zorgde voor verhitte discussies over wie er achter deze track kon zitten. Nadat de track steeds verder steeg in de hitlijsten bereikte ‘Animals’ afgelopen week de nummer één plek op een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste, dance chart: Beatport. Hij is nu officieel de jongste DJ ooit op deze plek bij Beatport.

Martijn Garritsen, zoals Garrix’ echte naam luidt, is geboren op 14 mei 1996. Hij weet in de zomer van 2012 al een plekje te bemachtigen in de line-up van Mysteryland. Ook draait hij die zomer tweemaal in Ibiza’s grootste nachtclub Privilege. Hij is de jongste dj die daar ooit heeft opgetreden. Niet veel later tekent hij bij het Nederlandse Spinnin’ records en brengt daar samen met Julian Jordan de track BFAM uit. Deze track bereikt binnen vijf dagen meer dan 125.000 views op Youtube. Garrix heeft een officiële remix van Christina Aguilera’s ‘Your Body’ gemaakt en heeft in maart 2013 een contract bij Ace Agency getekend, het boekingskantoor waar onder andere Afrojack bij aangesloten is.

Garrix staat deze zomer tijdens Mysteryland op de Don’t Let Daddy Know stage samen met onder andere: Sem Vox, Deniz Koyu, Shermanology, Dyro en Julian Jordan. We zijn benieuwd wat Garrix ons in de toekomst nog gaat brengen!

Beluister hieronder zijn track ‘Animals’

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.