Zedsdead

Zeds Dead – Essential Mix

De ‘Essential Mix’ is tegenwoordig een uitdrukking geworden die voor kwaliteit staat. De wekelijkse show op BBC Radio 1 biedt de grootste namen ruimte om datgene te doen waar ze zo goed in zijn: moddervette mixes maken!Zeds Dead hoort zonder twijfel bij de meest populaire acts van dit moment. Enkele maanden geleden waren ze dan ook te gast bij de BBC. Een waanzinnige mix van zo’n 70 tracks is het resultaat. De meeste platen zijn door de jongens zelf onder handen genomen, remixes van de Rolling Stones tot aan edits van Nina Simone. Beluister de hele set hier. Klik, luister en geniet!

Een filmpje erbij, gewoon omdat het kan:

Zeds Dead staat op de Resist stage op Mysteryland, samen met andere helden als Baauer, Joker, TB6K en nog veel meer!

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.