Cherrymoon Traxx – Acid Dream (The Prophet Remix)


PAS OP! Als je hierboven op play klikt dan zit er de rest van de week geheid een losgeslagen melodie in je hoofd, je bent gewaarschuwd.

De Amsterdamse Dov Elkabas, beter bekend als The Prophet maakte namelijk van de onder het stof verdwenen ‘Cherymoon Traxx – Acid Dream’ een ware acid dream, maar dan een keiharde. The Cherrymoon Traxx, waarvan de artiestennaam duizend-en-een manieren van spelling kent, begonnen midden jaren negentig met het produceren van tracks om discotheek ‘The Cherrymoon’ in het Belgische Lokeren te promoten. ‘Acid Dream’ uit 2005 werd nog later geremixt door The Prophet, die trouwens ook onder duizend-en-een aliassen bekend is geworden. Hoewel de meeste mensen hem namelijk kennen via hardstyle is hij toch echt als Akhnaton begonnen met het mixen van hip-hop en later house platen. Hij werd pas echt bekend toen hij samen met Buzz Fuzz, Dj Dano en Gizmo ‘The Dreamteam’ startte en werd zo min of meer een van de oprichters van de hardere dancestijlen. Zijn eigen label Scantraxx is ook dit jaar meer dan aanwezig op de Qdance stage van dit jaar, dat wordt weer genieten!

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.