weiter1

Begin de week met Weiter

Olivier Weiter, een naam die je steeds vaker op de grote festivals tegen komt. Met zijn intense en melodieuze sound verovert hij snel terrein in technoland. Vandaag begint de week hier dan ook met enkele lekkere setjes van Weiter. En kijken we waar Olivier zo allemaal mee bezig is tegenwoordig!

Op de Facebookpagina van Olivier kan je een gratis track downloaden, ter gelegenheid van zijn eigen stage op Mysteryland. Want he, ‘Today is a gift’ tenslotte! Ook is hij te horen op het nieuwste verzamelalbum van BLABLA Records. Luister ‘Just let it go’ hier:

 

Daarnaast heeft hij recentelijk nog een remix gemaakt van de klassieker van Chable & Bonicci, ‘Ride’, samen met Eelke Kleijn.

 

Olivier is gedurende de zomer overal en nergens te vinden. Zo sloot hij af op Amsterdam Open Air, en zette hij afgelopen jaar nog de Paradiso op z’n kop met een uitverkochte WEITER show. Een klein voorproefje op wat je op Mysteryland te wachten staat.

Wie neemt Weiter mee naar Mysteryland? Dat kan je hier bekijken. Dat belooft niets minder dan een waar spektakel!

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.