Show me love!

Zodra je het begin hoort van deze knaller, dan weet je gelijk wat er komen gaat. Een catchy classic meezinger voor de dames en een stevige beat voor de heren, het ultieme recept voor de dansvloer. Dat is waarschijnlijk ook wat onze Nederlands-Filipijnse vriend Laidback Luke dacht toen hij ‘Show Me Love’ uitbracht samen met Steve Angello.

Door de kookkunsten van deze heren heeft de track misschien wel een van de meest herkenbare sounds van de afgelopen vijf jaar gekregen. Je kon in 2008, toen de plaat uitkwam namelijk geen housefeestje bezoeken zonder minstens een keer “You’ve got to shoooow me loveeee” te blèren. Het leuke aan Show Me Love is dat Angello en Luke een knallertje uit 2007 hergebruikten. ‘Be’  met de ‘geleende’ vocals uit Reach Out van Sweet Mercy en Rowetta vormde in 2008 het hoofdingrediënt voor ‘Show Me Love’. De nieuwe melodie en zang kwamen van de in de jaren negentig geproduceerde ‘Show Me Love’ van de succesvolle Robin S(tone). De herboren versie werd uiteindelijk door David Guetta gedraaid tijdens zijn afsluitende mainstage-set op Mysteryland 2008 en kreeg eeuwige roem in verschillende hitlijsten.

Ideaal om nog eens op te zetten onder een maandagmiddagzon toch?

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.