Haal je aussie uit de kast!

In november 1995 werd dancehistorie geschreven op Mokum Records toen vier knotsgekke gasten onder de naam Party Animals de happy hardcore plaat ‘Have You Ever Been Mellow’ uitbrachten. Een genre dat in die tijd aardig in opkomst kwam en op een gegeven moment zelfs overal te horen was, zelfs in de top 40. Zo ook ‘Have You Ever Been Mellow’, die zelfs een tijdje een nummer 1 notering kreeg. Het geniale blijft overigens, dat de Party Animals het refrein van ‘Have You Never Been Mellow’ van Olivia Newton-John volledig hebben gekaapt en omgebouwd tot deze vreselijke beukplaat. Wat dus begon als een geintje werd een daverend succes! Inmiddels zijn de platen van de Party Animals cultureel erfgoed geworden (soort van).

Ah, ‘vroegah’. Wil jij je weer even wanen in die goede oude tijd? Er staat een schat aan beeldmateriaal op Youtube! Dus draai die plaat nog maar een keertje, geniet van onze oude beelden en ga lekker beukend de week in. Hakkuh!

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.