Een tijdloze track

Het is alsof Jeroen Verheij al bij het uitbrengen van ‘Timeless Altitude’ wist dat  deze track zijn naam volledig waar ging maken. Onder zijn pseudoniem Secret Cinema, bracht Verheij deze track 19 jaar gelden uit en vandaag de dag hoor je deze tijdloze klassieker nog steeds regelmatig op de dansvloer voorbijkomen. Het origineel stamt uit 1994 en kreeg drie jaar geleden nog een flinke remake met daarop twee nieuwe remixes van Egbert en Slam. Ook stond dit origineel uit het magische ’94 op onze eigen ‘Mystery Land – The European Dance Festival’ driedubbel-cd! Omdat we niet vies zijn van een beetje techno dit pinksterweekend, delen we graag nog even deze klassieker. Het enige wat we er verder nog over kunnen zeggen is dat deze knaller van een track ons meer dan genoeg energie geeft voor aankomend zonnig Mysteryland!

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.