Een heerlijke hap!

bio-eten-knalroze

Eten doe je iedere dag en is heel belangrijk voor hoe je je voelt. Op een festival dansen, lachen, zoenen, springen en rennen kost veel energie. Hou je energie op pijl en kies uit de tientallen restaurantjes op het terrein een heerlijk hapje. Op Mysteryland bieden we je naast de bekende festival snack’s graag lekker biologisch eten aan.

Vroeger was eigenlijk alles biologisch en konden kippen lekker rond rennen en koeien op echt gras kauwen in plaats van geïmporteerde soja, waar in Brazilië soms een regenwoud voor is gekapt. Biologisch is eigenlijk slim omgaan met alles wat leeft. Biologisch voedsel is onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd. Dat betekent dat er geen kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen of gen technologie aan te pas zijn gekomen. De dieren wordt door rust, ruimte en respect voor hun aard een goed bestaan gegund.

Wil je een heerlijk biologisch hapje op Mysteryland? Kies dan eten met bovenstaand logo!

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.