En toen was er…

CROWD MLNL11

..Mysteryland wordt 20 dit jaar en dat willen we op gepaste wijze vieren. Er is een hoop gebeurd sinds het jaar 1993.

Daar we begonnen op het Midland Circuit in Lelystad hebben we in 2003 de perfecte locatie voor Mysteryland gevonden en daar zitten we nog altijd; het voormalige Floriadeterrein te Haarlemmermeer. Een prachtige locatie welke de gelegenheid biedt om letterlijk en figuurlijk te verdwalen. De bossen, paden, kleine weggetjes en onontdekte plekjes, maken het terrein onlosmakelijk verbonden met Mysteryland.

Van de Tunnel of Terror in 1993 tot aan de Monade in 2012. We hebben onszelf ontwikkeld in de afgelopen 20 jaar en daar zijn we best een beetje trots op.

Sinds het jaar 2011 heeft Mysteryland een tweede locatie gevonden en zoals velen jullie vast al wel weten is dat Chili geworden, aan de voet van het Andes gebergte.

We willen jullie vanaf vandaag dan ook ‘een kijkje in de keuken’ bieden. Waar zijn we nu mee bezig. We merkten dat we zoveel te vertellen hebben, maar dat we op de huidige sociale mediakanalen de kans niet krijgen om jullie mee het diepe in te nemen. En daarom dit blog. We beperken ons niet alleen tot Mysteryland, maar alles wat we helemaal te gek vinden. Alles wat we met jullie willen delen. Van toffe columns van artiesten tot aan de meest bizarre, meeslepende verhalen van collega’s waarin zij vertellen over Mysteryland, andere festivals en echt alles, alles waar wij onze inspiratie vandaan halen.

Zo, de kop is er af. Nu is het tijd om jullie mee te nemen in ons wereldje.. Mysteryland!

Today is a gift

 

 

 

Ennuhm, wat vind jij er eigenlijk van?

vogeltjes met een mening waren je voor.